Halløjsenberg Band

Fotos Repertoire Kontakt Tilbage til Halløjsenberg

Halløjsenberg Band


Et eksempel på vores repertoire - 2 x 45 min + ekstranumre:
Dette kan naturligvis varieres og kan evt krydres med lidt danske numre

1 Walking my baby
2 Bye bye blackbird
3 When youre smiling
4 Dream a little dream
5 Pennies from heaven
6 Sidder på et værtshus
7 Fly me to the moon
8 Undecided
9 Give me a kiss
10 To be or not to be
11 Girl form Ipanema
12 Gem et lille smil
13 Im gonna sit right down

14 Herlev
15 Lady be good
16 Satin doll
17 Mandalay
18 Georgia on my mind
19 I cant belive that
20 Oh babe
21 On the sunny side
22 Lulalby of Birdland
23 Im beginning to se the light
24 Confessin
25 All right OK you winn

Aint missbehavin
Autum leaves
Take the A train
Honeysucle rose
Its only a papermoon
I left my heart in San Fransisco
All of me
Sweet Lorraine
I cant give you anything
Sentimental journey
Dont get around
Take it easy
The lady is a tramp